Forsvarets Dag i Trondheim

Go down

Forsvarets Dag i Trondheim

Poste by FordGpw on Lør 18 Aug 2012 - 11:00

Lørdag 25. august blir en gammel tradisjon blåst liv i. Dette er Forsvarets Dag i Trondheim. Formålet med denne tradisjonen er å bevistgjøre Trondheims befolkning og tilreisende om at Forsvaret fortsatt er tilstede i landssdelen.
HMK Trøndelag er invitert til å komme med gamle historiske kjøretøy.

Utstillingen foregår på gress/betongsletta bak gamle befalsskolen og Kristiansten festning. Det er innkjøring bak gymsalen på befalsskolen (eller i dette området).
Det er svært ønskelig at de som kommer er tilstede ca kl 0800 for å kjøre på plass kjøretøyene. Klokken 1000 starter generalprøven på et underholdningsshow som skal vises klokken 1200.
Vi skal få tildelt nok plass til både kjøretøy og telt.

Arrangementkomiteen starter rigging allerede på fredag så det er mulig å komme med utstyr da. Det vil være vakthold i området..

Følg med i lokalpressen for mere info om hva som skjer.

Roger/ hmkftrondelag@hotmail.no

FordGpw

Antall Innlegg : 21
Join date : 23.06.2010

Til Toppen Go down

Re: Forsvarets Dag i Trondheim

Poste by FordGpw on Tor 23 Aug 2012 - 21:27

Mere info:
Dette er famileunderholdning med mye musikk og morro. Forsvartes dag starter klokken 1200 og slutter klokken 1600. Vi har fått plass på gress sletta ved Festningsgata. Det er muligens mulig å kjøre inn fra Festningsgata, over fortauet og inn på plassen vi har fått tildelt. Ta med deg bilen, kona og ungan!

FordGpw

Antall Innlegg : 21
Join date : 23.06.2010

Til Toppen Go down

Til Toppen

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke svare på temaer i dette forumet