HISTORISKE MILITÆRE KJØRETØY FORENINGER INVITERES TIL LISTA AIR SHOW

Go down

HISTORISKE MILITÆRE KJØRETØY FORENINGER INVITERES TIL LISTA AIR SHOW

Poste by Sigve on Lør 7 Mai 2011 - 10:55


HISTORISKE MILITÆRE KJØRETØY FORENINGER INVITERES TIL LISTA AIR SHOW

Lista Air Show 2010. D.H. Vampire. DC-3 Dakota og T-6 Harvard
LISTA AIRSHOW 2011 - 23-24 JULY - LISTA (FLYSTASJON) FARSUND
Velkommen til airshow på historiske Lista flyplass, Norges sydligste flyplass. Lista Flystasjon er en tidligere NATO-base fra den kalde krigen som med sin lange rullebane, taxebaner og store områder for utstilling av fly vil sette en riktig stemning for et warbird airshow. Flystasjonen har lang historie helt tilbake til krigens dager med blant annet hangar og diverse bygninger inntakt og fortsatt i bruk.
Flyoppvisningen vil være spektakulær og variert. Her vil vi kunne vise frem sivile acro fly, ex-militære Warbirds, Tiger Moth, Cornell, T-6 Harvards og DC-3 Dakota til Spitfire og classic jets som de Havilland Vampire, og Hawker Hunter.

Militærhistoriske kjøretøyer
På Lista Air Show er militærhistoriske kjøretøyer og utstyr godt representert med en stadig større utstilling av Willys Jeep, Dodge, utstyr m.m. Det blir også satt opp telt camp i forbindelse med utstillingen og bruk av tidsriktige uniformer i WW2 style. Dette er med på å sette en tidsriktig ramme rundt Warbird Airshow på historiske Lista Flystasjon.
Det vil også bli salg av uniforms effekter og lignende. Militærhistoriske Kjøretøyers Forening fra Eiker, Rogaland og Agder bidrar. Lister Forsvarshistoriske Forening vil også stille ut sin flotte samling av restaurerte objekter, kjøretøyer samt tysk 150cm søkelyskaster (som fyres opp på kvelden)


For påmelding og spørsmål kontakt:
Ronny Steen M: 91539941. e-mail: ronny.steen@bfk.no


Med Hilsen
Lista Air Show 2011
Kenneth Aarkvisla
M: 93432372
avatar
Sigve

Antall Innlegg : 198
Join date : 08.06.2010
Age : 49
Bosted : Rogaland

Til Toppen Go down

Til Toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke svare på temaer i dette forumet